İstikrar Sağlamalıyız

Üzülmez, “Rizespor olarak yakaladığımız bu performansı devam ettirmemiz gerekiyor” dedi, ekledi:

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk favorisi Çaykur Rizespor, geçen hafta Ankaragücü deplasmanda aldığı 4-2’lik galibiyeti sahasında 3-0’lık Balıkesirspor zaferi ile perçinledi. Yoluna doludizgin giden yeşil-mavili takımın Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Ankaragücü galibiyetini Balıkesir galibiyetiyle daha anlamlı bir hale getirdiklerini ifade ederek, “Balıkesirspor maçının ilk yarısı golsüz sona erdikten sonra soyunma odasında oyuncularıma şunu söyledim; biz iyi bir takımız. Biz golü yemediğimiz sürece her maçta gol atabilecek kapasitemiz ve yeteneğimiz var. Bununla da maçın ikinci yarısında müthiş dirençli bir mücadele ortaya koyarak istediğimizi aldık” dedi.

HER MAÇ ZOR

“Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda rakiplerimiz çok dirençli oluyor” diyen Üzülmez, “Ancak oyuncularım bunun üstesinden geliyor. Coşkulu ve onurlu bir mücadele ortaya koyuyorlar. Hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da bu istikrarımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. Son iki maçta 7 gol attıklarına dikkat çeken Üzülmez, “Taraftarımız mücadeleci, göze hoş gelen bir futbol oynayan, yenilse de kaybetse de herkes tarafından alkışlanan bir takım görmek istiyor. Şu ana kadar bu görüntüyü ortaya koyuyoruz. Ligde her maç zor ve çekişmeli geçecek. Pazar günü yine sahamızda oynayacağımız Elazığspor karşılaşması da aynı olacak” ifadesine yer verdi.

YERE SAĞLAM BASMALIYIZ

Üzülmez, ligde her maçın kendine göre farklı bir hikayesi olduğunu da belirterek, “Rizespor olarak biz yakaladığımız performansı devam ettirmemiz gerekiyor. Üst üste önemli maçlar kazandık ama her maça aynı ciddiyet içerisinde yere sağlam basarak emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Oyuncularının durumunu da değerlendiren Üzülmez, “Takımdaki her oyuncumu hazır tutmak zorundayım. Şampiyonluklar oynayanı ve oynamayanı ile geliyor. Başlayıp devam etmenin kadar bitirmekte çok önemli. Ankarügücü maçında Süleyman müthiş performans gösterdi. Çalışmayı bırakmayan Oğulcan, son iki maçta sonradan oyuna girip skora katkı sağladı” şekline konuştu.

OYUNCULARIM HARİKA

Rizespor’un kaliteli bir ekip olduğuna da dikkat çeken Üzülmez, “Takımımda daha performans alabileceğim oyuncular var. Özgür Çek, Turgut Doğan Şahin. Benim takımım iyi bir takım ve iyi harmanlamak gerekiyor. Bizde bunu yaparak karşılığını alıyoruz. Oyuncularımın hepsi önemli performans gösteriyor. İkinci yarının başında Vedat Muric attığı gollerle önemli puanlar kazandırdı. Direnç ve istek anlamında kendisini ön plana çıkartabilirim. Samudio ile Altınordu maçından sonra bir görüşme yaptım ve bu üstünde olumlu bir etki yarattı. Bana beklentilerin altıda kaldığını söylemişti. Kendisinden söz almıştım ve farkını ortaya koyup 2 maçta 4 gol attı. Bununla da önemli işler yapıyor” dedi.

BAYRAKLARI DÜŞÜRMEDEN...

“Vedat Muric durduğu zaman Samudio bayrağı alsın. Samudio durduğu zaman Oğulcan alsın” şeklinde konuşan Üzülmez, “Bayrakları düşürmeden emin adımlarla hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ben takımdaki her oyuncuyu çok seviyorum. Hiçbir ayrım yapmıyorum. Performanslarına göre değişiklikler yapıyorum. Her maçın ayrı bir önemi ve taktiği olduğu için değişiklikler yapıyorum. Her oyuncuma ihtiyacım var. Kadromuz geniş olduğundan oyuncularım da tatlı bir rekabet içindeler. Rekabet geldikçe başarı da geliyor. Bu rekabette en iyi olan oynayacak. Havaya girmeden, rehavete kapılmadan doğru yolda yürümeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

22 Şub 2018 - 16:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.