İşte transfer paketi!

Trabzonspor, FIFA’nın olumsuz tavrına rağmen yasağın bugün kalkma müjdesini alırsa, transfer harekatına başlayacak. Öncelikle ön libero için bordo-mav...

Trabzonspor, FIFA’nın olumsuz tavrına rağmen yasağın bugün kalkma müjdesini alırsa, transfer harekatına başlayacak. Öncelikle ön libero için bordo-mavililer, Fransız Caen ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Ismaël Diomandé ile temaslarını yoğunlaştıracak ardından Porto’dan Nijeryalı stoper Chidozie Awaziem kiralamak için son detayları görüşecek. Trabzonspor bu iki transfer ile birlikte gurbetçi olarak Stutgart’tan Berkay Özcan, H.Berlin’den Muhammed Kiprit ile Marsilya’dan Yusuf Sarı’dan en az ikisinin kadroya katılması amaçlanıyor.

14 Oca 2019 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - inşAllah yasak kalkar ? siz daha önce yapmadığınız eleştirileri bundan sonra yapın yerel basın olarak ? hacıosmanoğlu ve usta dönemlerinde resmen uyudunuz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 11:31