İşte Trabzon’un Türk yıldızları!

Ve yıldızlar TL’yi kabul etti. 14.2 milyon TL kasada kaldı

Kaptan Onur, Burak Yılmaz ve Olcay Şahan, sözleşmelerini dövizden TL’ye geçirmeyi kabul etti ve yeni sözleşmelere imza attı. Trabzon’un Türk yıldızları, gerçek yıldız gibi tavrı gösterip jest yaparak tüm Türkiye’ye örnek oldu

Helal olsun size... Gerçekten Trabzon’un Türk yıldızları, gerçek birer yıldız gibi tavırları ile takdir topladı. Dövizde yaşanan büyük yükseliş sonrası kulüpler de büyük sıkıntıya girerken, özellikle maddi krizdeki Trabzonspor bundan en fazla etkilenen ekiplerden oldu. Bunun üzerine hükümetin dövizli sözleşmeleri TL’ye çevirme kararı sonrası Kulüpler Birliği ve TFF, bu yönde adım atarken, eurolu sözleşmelerin TL’ye çevrilerek, 5.2 TL’ye dövizin sabitlenmesini kararlaştırdı.

ÖRNEK OLDULAR

Tabii ki bu karar sonrası oyuncuların takınacağı tavır çok önem arz ederken, Trabzonspor’da yönetim de sözleşmesi euro üzerinden olan yıldızları Burak Yılmaz, Onur ve Olcay Şahan ile görüşerek bu konuda öneriyi iletti. Birçok kulüpte oyuncuların sözleşmelerini TL’ye çevirme konusunda kararsız kalırken, bir süre bekleyen Burak, Onur ve Olcay yönetimin teklifini kabul etti. Geçtiğimiz hafta bu yönde oyuncular ile kulüp arasında yeni bir sözleşme imzalandığı da öğrenildi.

14.2 MİLYON KAR

Böylelikle Trabzonspor’un üç yıldızı, gerçek yıldız gibi bir tavır takınırken, tüm Türkiye’ye bu yönde örnek olarak da alkış aldı. Maddi sıkıntıdaki Trabzonspor’un Türk yıldızlarının bu tavrı sonrasında kulübün kasasında önemli bir rakam kalacak. 5.2 TL’ye sabitlenen eurolu sözleşmeler ile Burak Yılmaz’dan 7 milyon TL, Onur’dan 4 milyon TL, Olcay Şahan’dan ise 3.2 milyon TL’lik bir kar edilecek. Ve böylelikle Trabzonspor’un 14.2 milyon TL’si kasasında kalacak.

15 Eki 2018 - 10:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu takımı şampiyonluğa taşıyın ki hem kulüp kara geçsin hem de sizler ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 10:56