İşte Trabzon’un Guardiola’sı!

Bordo-mavililerde Başkan Ağaoğlu’ndan Çimşir’e ‘efsane’ destek geldi.

Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın ayrılmasından sonra ateşten gömleği giyen Teknik Direktör Hüseyin Çimşir için Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun “Guardiola çıkışı” dikkati çekti. Barcelona’nın kendi alt yapısından yetişip yıllarca formasını giydiği oyuncusu olan Guardiola’ya 37 yaşında takımı emanet ederken, aynı yolu Trabzonspor’da Hüseyin Çimşir ile seçti.

Ağaoğlu, “Guardiola, Barcelona'nın başına geldiğinde kaç yaşındaydı? Luis Enrique hoca olduğunda kaç yaşındaydı? Dolayısıyla 40'ın üzerindeki insanlar ne zamandan beri genç olmaya başladı” diyerek güvenerek bu görevi Hüseyin Çimşir’e teslim ettiklerini ifade ederken, sonuna kadar yanında olacaklarını belirtti. Çimşir de yönetim ve camianın güveninden dolayı memnun.

13 Oca 2020 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

yenicumalı - ağaoğlu sen bu kafayla bu takımı kümeye düşürürsün ne olur fazla zarar varmeden ekibini ve hüseyin çimşiri al golf oynama git sen trabzon sporun efsanelerini daha tanımıyorsun sadi hoca dururken hüseyin cimşir kim oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 11:22