İşte Trabzon bu!

Zorlukların içerisinde kazanmayı biliyor..Avrupa’ya doğru koşar adım gidiyor.

Erzurum’u da yenip çıkışını sürdüren Trabzon, bir çok sıkıntı ile boğuştuğu yılda Avrupa’ya doğru emin adımlarla ilerliyor. Karaman, “Her şartta kazanmayı bilmek önemli. Büyüklük budur işte” dedi

Trabzon’da güzel günler… Bir çok sıkıntı ile başladığı sezonda, transfer yasağı nedeniyle kadrosunu güçlendirememenin yanında Burak ve Onur gibi yıldızları gönderen bordo-mavililerin, bu da yetmezmiş gibi art arda sakatlık kabusları ile dar kadrosu iyice alternatifsiz hale geldi. İşte bu tabloda adeta aynı 11 ile aylardır mücadele eden Trabzonspor, yine de ayakta kalmayı başarırken, deplasmandaki Erzurum galibiyetiyle Avrupa’ya çıkma yolunda dev bir adım daha attı.

Son 4 maçta 10 puan toplayan bordo-mavililer, zorlu maçlarla oynadığı periyodu başarı ile geçerken, Avrupa yolunda takipçileri ile arasını açıp, üstündeki Beşiktaş ve G.Saray’ı takibini sürdürdü. Teknik Direktör Ünal Karaman, son maçlarda hep ligde kalma mücadelesi veren ekipler ile karşılaştıklarını ifade ederek, “Belki derbilerden daha zor maçlar. Ancak bi çok sıkıntı ve eksik oyunculara rağmen takımım bu süreçte kendilerine yakışan Trabzon duruşunu sergiledi” dedi.

Karaman, “Kazandıkça gelişim sağlayan bir takımız. Galibiyetlerin yarattığı pozitif etki ve motivasyon bizim için önemli. Birçok sıkıntımız var. Ligin en alternatifsiz kadrosuna sahibiz. Ama oyuncularım giydikleri formanın büyüklüğünü, her şartta kazanmayı bilerek gösteriyor. Şimdi önümüzde uzun bir ara var. Bu dönemde eksik oyuncuların takıma dönmesiyle daha da güçleneceğiz ve üst sıralarda hedefimize yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdüreceğiz” dedi.

Nurgül GÜNAYDIN

18 Mar 2019 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.