İşte altyapının gücü

Osmanlı maçı biteli 3 gün oluyor ancak Trabzonsporlular hala birbirlerine Facebook'tan, WhatsApp'tan bu nefis kareyi yolluyor. Burak'ın uzatmalarda at...

Osmanlı maçı biteli 3 gün oluyor ancak Trabzonsporlular hala birbirlerine Facebook'tan, WhatsApp'tan bu nefis kareyi yolluyor. Burak'ın uzatmalarda attığı golden sonra kulübeden fırlayıp sahaya dalan 4 isim de alt yapıdan. Batuhan Artarslan, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır'ın bu karesinde Trabzonspor'un hem bugünü hem de geleceği var.

23 Kas 2017 - 09:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu gücü yönetimde görse uyduruk transferlere milyon dolarları ödemez ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 09:52