İstanbul hasreti!

Trabzonspor, tam 450 gündür İstanbul’da kazanamıyor.

Ligin 24. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibini devirip bu sezon İstanbul'da ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor. Bu sezon bordo-mavililer, İstanbul'da oynadığı 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi. Trabzonspor, hafta içinde İstanbul'da Ziraat Türkiye Kupası'nda da Ümraniyespor'a rövanş maçında 3-1 yenilerek kupadan elendi.

Trabzonspor, Ümraniye hüsranı ile bu sezon İstanbul'da oynadığı 4 resmi maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik almış oldu. Bordo-mavililer, İstanbul'da oynadığı karşılaşmalarda ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu, 16. haftada Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı, 21. haftada da Galatasaray'a 3-1 yenildi. Trabzonspor, İstanbul'da 450 günlük galibiyet hasretine de son vermeye çalışacak. En son 9 Aralık 2017 tarihinde İstanbul'da Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek söz konusu rakipleri karşısında son galibiyetini elde eden Trabzonspor, daha sonra 3 puana hasret kaldı.

04 Mar 2019 - 11:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.