İrfancan tamam

Trabzonspor’un Adanaspor'dan transfer ettiği genç kalecisi İrfan Can'ı Trabzon’a gelip, sağlık kontrolünden geçti. İrfancan’ın bugün ya da yarın resmi...

Trabzonspor’un Adanaspor'dan transfer ettiği genç kalecisi İrfan Can'ı Trabzon’a gelip, sağlık kontrolünden geçti. İrfancan’ın bugün ya da yarın resmi imzayı atacağı belirtildi. 21 yaşındaki kaleci İrfan Can Eğribayat, Uğurcan ve Arda ile birlikte kale için rekabet edecek. 4 yıl önce Adanaspor’da A takımına yükselen İrfan Can, geride kalan sezonda Spor Toto 1. Lig'de çıktığı 19 maçın 8'inde kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

15 Tem 2019 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

AL KOÇ - ne demezsi̇n hi̇ç yoktu.bi̇zi̇zm kaleci̇ler her maçi alirdi.buffon şimaykil halt etmi̇ş yaninda..yahu uğurcan bi̇le şamp. olucaksan yetersi̇z..fb gs a bakin kaleci̇si̇ni̇ beğenmi̇yor.3 kaleci̇ var fb de 4. yü aliyor.adam ki̇m i̇yi̇yse onu oynatiyor.ts amatör takimmi kötüde olsa oynasin mantiği olamaz bu..uğurcan halen yerden gelen toplarda kaleyi̇ kapatamiyor..4 gol kurtariyor sonra saçma sapan gol yi̇yior.arda daha çok genç tecrübesi̇z..kurtlar sofrasinda yem edi̇lecek yaşta dei̇l...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 11:18