İmza şov başlıyor

Trabzonspor; Hopf ve Da Silva’yı bonservisiyle, Aminu’yu ise kiralık alıyor

Trabzonspor’da bayram sonrası imza şov var... Yeni sezon öncesinde hem ekonomik hem de kaliteli oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor’da bayram sonrasında imza şov var. Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer’in, Fransız oyuncu, “Da Silva bayramdan sonra Türkiye’ye gelecek. Transferini bitirmek istiyoruz” derken, Salı günü Türkiye’ye gelecek olan oyuncu ile tüm detayların görüşülüp resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Trabzonspor, transferdeki ikinci bombasını ise 1 numara ile patlatıyor. Yılda 700 bin euro kazanan Esteban ile yollarını ayıracak olan bordo-mavililer, Gençlerbirliği’nin İsveçli kalecisi Johannes Hopf ile söz kesti. Tecrübeli file bekçisini bonservisiyle birlikte alacak olan bordo-mavililer, bu transfer için Başkent ekibine 500 bin TL ödeyecek. Hopf, bu sezon Gençlerbirliği’nde 37 maçta kaleyi korudu.

Transferdeki üçüncü bomba ise Osmanlıspor’un Nijeryalı genç yıldızı Umar Aminu... Trabzonspor, kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Umar’ı kiralık olarak kadrosuna katacak. Baş mevki olarak sol kanatta görev yapan Umar Aminu, yan mevki olarak sol kanat ve orta sahada da oynuyor. 23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 31 lig maçında forma giyerken 5 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

16 Haz 2018 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.