"İmajı değişmek için Trabzon’dayım"

Trabzonspor’un son transferi Bilal Başacıkoğlu, kendisi hakkındaki olumsuz algıyı değiştirmeyi amaçladığını söyledi. Doğum yeri olan Hollanda’nın Alge...

Trabzonspor’un son transferi Bilal Başacıkoğlu, kendisi hakkındaki olumsuz algıyı değiştirmeyi amaçladığını söyledi. Doğum yeri olan Hollanda’nın Algemeen Dagblad gazetesine konuşan Bilal, kendisi hakkında olumsuz bir tablonun olduğunu ancak bunu değiştirmek için Trabzon’a geldiğini ifade ederek, “Yeterince şans bulamadığım için sıkıntılar yaşadım. Şimdi bunları değiştirmek istiyorum. Sturridge gibi önemli bir star ile birlikteyim. Trabzon ve benim adıma her şeyin güzel olması için çalışacağım” dedi.

27 Oca 2020 - 10:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - sturridge ' yi örnek alırsan onun gibi nerde olduğun belli olmaz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:51