İlk imza Ünal Karaman'dan

Rodallega, Ekuban, Olcay Şahan... Sezon sonu yaklaştıkça Trabzonspor'da futbolcularla kontrat görüşmeleri hızlandı, ancak yönetim ilk sıraya hocanın a...

Rodallega, Ekuban, Olcay Şahan... Sezon sonu yaklaştıkça Trabzonspor'da futbolcularla kontrat görüşmeleri hızlandı, ancak yönetim ilk sıraya hocanın adını yazdı. Ünal Karaman ile daha önce el sıkışan Bordo-Mavililer, sezon bitmeden anlaşmayı resmen açıklayacak.

Süper Lig’de artık son 6 haftaya girilirken, bir yandan Avrupa heyecanı yaşanıyor diğer tarafta da gelecek yılın planlamaları yapılıyor. Takım bütçesini 15-16 milyon Euro seviyelerine kadar çeken Trabzonspor’da, 3 futbolcuyla kontrat görüşmeleri var.

Kiralık olarak Ekuban’ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanacak Bordo-Mavililer, Ekuban’la uzun vadeli sözleşme imzalamayı hedefliyor. Rodallega ve Olcay Şahan’ın durumu ise Mayıs ayına kalmıştı. İki tecrübeli futbolcu da, ücretlerinde ciddi indirim yapmaları halinde kadroda tutulacak.

1+1 yıllık sözleşme

Yönetim, futbolcularla ilgili konuları şimdilik ikinci plana attı, çünkü ilk sırada Ünül Karaman var. Ekonomik anlamda ciddi sıkıntıların yaşandığı sezonda takımı adım adım Avrupa’ya taşıyan, altyapıdan gençleri çıkartıp yeni bir iskelet kuran Karaman, yeni sözleşmeyle ödüllendirilecek.

Ünal hoca daha önce olduğu gibi yine ücret konuşmadan Trabzonspor ile el sıkışırken, Başkan Ahmet Ağaoğlu sezon bitmeden 1+1 senelik anlaşmayı resmiyete dökmeyi ve Karaman’ı onore etmeyi düşünüyor.

16 Nis 2019 - 10:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - usta+yanal = çile + sahtekarlık ; ağaoğlu + karaman = mutluluk + başarı + adamlık + güven duygusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 10:27
01

R.KUDU - aylık 150 bin tl olan ücretini 200 bin tl ye yükselterek en kısa zamanda sözleşme imzalayın ki sıra futbolculara gelsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 10:27