İkinci yarıya EVET!

Çalımbay, “Devre arasına kadar istediğimiz gibi gitmeliyiz” dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor karşısında ilk yarıda istedikleri gibi oynayamadıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor’un ilk yarıda daha iyi oynadığının altını çizerken, “Biz ilk yarıda baya bocaladık. İkinci yarıda taktiği değiştirdik ve yaptığımız hamle ile farklı bir görüntü ortaya koyduk. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Üstüne koya koya gidiyoruz ve ilk yarıda kalan 3 maçımızı da istediğimiz gibi geçmemiz gerekiyor. Sonrasında da devre arasında bütün sorunları halledeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

05 Ara 2017 - 10:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TOR - oyunculuğunda da beyefendi bir insandı. dokusu tuttu. sahip çıkılmalı. onun hırsı karadenizin dalgalarıyla birleşirse tsunami doğar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 10:55
01

TEMEL DOGRU - sayin riza hoca mutsuz oyuncularla calisiyorum dediniz mutsuz olan adamlardan ts a fayda gelmez yönetimle konus ve hemen yol ver onlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 10:55