İçi Boş Balon!

Başkan Usta, Yanal ile yolların ayrılacağı dedikodularına işte bu benzetmeyi yaptı

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve yönetiminden Teknik Direktör Ersun Yanal’a tam destek… Özellikle Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarındaki tercihleri ve Göztepe karşısında oynanan futbol ve alınan yenilgi ile birlikte hedef tahtası haline gelen Ersun Yanal’a yönetim kalkan oldu. Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılacağı dedikodularının gerçeklikle ilgisi olmadığını da söyleyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Göreve gelirken de hep istikrarın üzerinde durduk ve buna vurgu yaptık. Bu düşüncemizden geri adım atmayacağız. Teknik direktör değişikliği gündemimizde yok” diye konuştu.Bu tarz dedikoduları ortaya atanların Trabzonspor gibi bir dertleri olmadığını da söyleyen Başkan Usta, “Piyasada ki bu kirlilik şişirilmiş koca bir balon. Ancak içi boş bir balon. Biz hocamız ile durum değerlendirmesi yaptık. Daha iyi olma noktasında herkes üzerine düşen görevi yapacak” dedi.

Nurgül GÜNAYDIN

21 Eyl 2017 - 11:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.