İç operasyon!

Trabzon, Rodallega ve Kamil’in sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak

Trabzonspor sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Hugo Rodallega ve Kamil Ahmet Çörekci ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 12 golle takımın en golcü ismi olan Rodallega’nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak isteyen bordo-mavililer, golcü oyuncudan yıllık 1.9 milyon Euroluk ücretini 1 milyon euro seviyesine çekmesini isteyecek. Rodallega bunu kabul ederse sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak, aksi durumda Trabzon golcü oyuncu ile sezon sonu yollarını ayıracak.

Rodallega’nın özellikle ülkesinden gelen teklifler nedeniyle ayrılığı düşündüğü ancak Trabzonspor’un önereceği rakamın tekliflerden önemli derecede yüksek olması nedeniyle kararsız kaldığı belirtildi. Sağ bekte Pereira’nın alternatifi olan Kamil Ahmet ise yönetimden gelecek sözleşmesin uzatma teklifine sıcak bakıyor. Pereira’nın ilerleyen yaşı nedeniyle Kamil Ahmet ile yola devam etmek isteyen bordo-mavililer, bu oyuncu ile de lig bitmeden yeni mukavele imzalamayı amaçlıyor.

10 Mar 2019 - 11:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Oflu Ömer - rodellega,k.ahmet bu ikisine yol vereceksin.iki iranlı,toure,ibanez,batuhan bunlarada kulüp bulmalarını isteyip yollayacaksın.yeni sezona daha kaliteli topçular alamadıktan sonra lig yine hayal olur.bu arada yusuf ve a.kadir ömüründe kulaklarını çekeceksinki daha derli toplu oynamalarını sağlayacaksın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:32
04

baksoy - eğer teklif edilen parayı kabul etmezse yolu açık olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:32
03

Fari karadan - Gelecek yıl sağ bek+sol bek+en az iki ön libero şart.Rodallega gitsin iyi bir forvet alınsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:32
02

Hüseyin - hiç durmayın ikisi de büyük yıldız. kimse elimizden almadan hemen sözleşme imzalayın! 34 maçta 30 gol atan burak yılmaz sıradan golcü muamelesi görsün 34 maçta 10-15 beleş gol atan rodagella el üstünde tutulsun. seneye bizi kesin şampiyon yapar! k.ahmete gelince oynadiği tüm maçlarda yedi̇ği̇mi̇z golleri̇n çoğu onun kanadindan geldi̇. ne hızı var ne oyun zekası var ne çabukluğu var gelen yanından tren gibi geçiyor. pareranın değil yedeği yanından bile geçemez. onun için mutlaka sözleşme imzalayalım, aman kaçmasınlar. seneye yine hüsran desene.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:32
01

yasar - hugo ve ekuban mutlaka tutulmalı, ancak kamil soru işareti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:32