İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş iddialar!

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp içerisinde yaşananlarla ilgili flaş iddialar ortaya attı.

Trabzonspor'da 2013-2015 senelerinde başkanlık yapan ve bir sonraki seçimde koltuğunu Muharrem Usta'ya kaptıran İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp içerisinde yaşananlarla ilgili bomba iddialar ortaya attı. Futbol kulübü ile basketbol kulübü arasında büyük kriz olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, bu krizlerin ne olduğunu da iddialarında belirtti.

İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklaması:

Trabzonspor Futbol Kulübü ile Basketbol Kulübü arasındaki anlaşmazlığın boyutları düşmanlık seviyesine ulaştı. Sezon biter bitmez, başantrenör Ozan Bulkaz'ın kullandığı ve futbol kulübünün, basketbol kulübüne tahsis ettiği aracın geri çağrılması ile başlayıp, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basketbol kulübünün kullanımına tahsis edilen ofislerin açılıp kulüp evraklarının çöp poşetleriyle dışarı atılmasına ve bugüne kadar basketbol kulübüne yapılan 11 milyonluk yardımın geri istenmesi ile devam eden süreçte isim hakkının geri alması tehdidini savuran futbol kulübü yönetimi son hamlesini de yaptı.

HACİZ İŞLEMİ BAŞLATILDI

Trabzonspor yönetimi 2011 yılından bu güne kadar yapılan yardımları faizleri ile birlikte hesaplatarak, basketbol kulübüne 13 milyon TL'lik haciz işlemi başlattığı öğrenildi. Trabzon İcra dairesinin haciz evrakının bugün basketbol kulübüne ulaştığı bilgisine ulaşılırken, yönetim bu evrak karşısında şok yaşadı.

21 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan basketbol kulübü kongresi öncesi futbol yönetiminin bu hamlesi düşmanlık olarak nitelendirildi. Bu hamle ile yönetim destekli basketbolda, ki muhalif kanadın nasıl bir adım atacağı da merak konusu, şike davasında kupasını çalan Fenerbahçe'ye karşı bile böylesine bir mücadele vermeyen Trabzonspor Futbol Kulübü'nün, Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcisini yok etmeye çalışması büyük bir tepkiye neden oluyor.

13 Tem 2018 - 10:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ercan - Kulübü bu hale getiren lerden biride bu adam bunun başka işi yokmu her şeye laf yetiştiriyor.bos boş konuşuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 10:36