İbanez maç öncesi konuştu

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile karşılaşıyor.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Luis İbanez, Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Luis İbanez açıkalamasında, " Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladık ama daha da iyi olabilirdi. Devre arasında da fiziksel açıdan sıkı çalıştık. Bugün çok güzel atmosfer var, umarım kazanırız." dedi.

Sosa ve Onazi'nin sakatlığının takıma olan etkisini değerlendiren İbanez, "Jose Sosa ve Ogenyi Onazi çok iyi oyuncular ve hatta yeri doldurulamayacak oyuncular fakat takımımızda en az onlar kadar mücadele edebilecek oyuncularda var. Bugün de saha da olacaklar." ifadelerini kullandı.

20 Oca 2019 - 18:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - bu tifil ne diye kaldi hayret ediyorum onun gibisi takimda dolu bize yarma gibi fizigi güclü defans ve sag acik lazim ey futboldan anlamayan yöneticiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 18:50