Ibanez fırtına gibi!

Trabzon’da dayanıklılığın sınırlarını zorlayan Yo-Yo Testi renkli görüntülere sahne oldu

HUGO BIRAKTI

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Kranj kentinde yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman adeta oyuncuların sınırlarını zorlamaya başladı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanda yo-yo (dayanıklılık) testi yapıldı. 17 futbolcunun katıldığı testte ilk bırakan isim Yüksel Şişman oldu. Ardından Muhammet Beşir ve Hugo Rodallega testi erken bırakan isimler oldu.

IBANEZ İLK SIRADA

Test ilerledikçe ve her evrede tempo bir level yükseldikçe oyuncular da yavaş yavaş bırakmaya başladı. Testin sonlarına doğru oyuncular arasında ciddi bir rekabet yaşanırken. Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Joao Pereira, Filip Novak ve Luis Ibanez son 5’e kalan oyuncular oldu. Bu grupta Ibanez Pereira ile kalan iki isim olurken, test alanı içerisinde attığı 56 turla en dayanıklı isim olmayı başardı. İbanez’in bu başarısı hem takım arkadaşları, hem de teknik heyet tarafından ayakta alkışlandı. Ibanez’i sırasıyla Novak, Pereira, Olcay ve Yusuf Yazıcı takip etti.

SALONDA ÇALIŞTILAR

Teknik direktör Ünal Karaman test ortalamalarından memnun kalırken, Ibanez ve Novak’ı ise özel olarak tebrik etti. Trabzonspor’da hafif sakatlıkları bulunan Jose Sosa, Batuhan ve Ahmet Hakan takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Burak Yılmaz ve Kamil Ahmet Çörekçi ise takımdan ayrı olarak koşu yaparken, 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Castillo’nun ise takımın otelinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

07 Tem 2018 - 10:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.