Hüseyin Türkmen: "Bir anda buralara gelmedim"

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen, bugünlere gelişinin bir süreç dahilinde gerçekleştiğini belirterek, bir anda buralara gelmediğini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın sezon başında kampa aldığı ve takımda kalması yönünde rapor verdiği Hüseyin Türkmen, gösterdiği performansla büyük bir beğeni kazandı. Bu sezon ilk kez bordo-mavililerin deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup olduğu maçta oyuna sonradan dahil olan genç savunma oyuncusu Fenerbahçe, Kayserispor ve Atiker Konyaspor maçlarında sergilediği performans ve yerinde müdahaleleriyle, bordo-mavili takımın altyapıdan kazandığı isimler arasında yerini aldı.

Karaman'ın güvenini boşa çıkarmadı

Trabzonspor'un Slovenya'da gerçekleştirdiği iki aşamalı kampta takımın en çalışkan isimlerin başında gelen Hüseyin Türkmen, teknik direktör Ünal Karaman'ın kendisine olan güvenini de boşa çıkarmadı. Hazırlık maçlarında sürekli şans verdiği genç savunma oyuncusunu takımda tutan Karaman, İranlı oyuncu Hosseini'in sakatlığı nedeniyle hiç düşünmeden Fenerbahçe karşısında Hüseyin Türkmen'e şans verdi ve güveninin karşılığını alırken, bordo-mavili takım ise stoper tartışmalarının yapıldığı dönemde önemli bir oyuncu kazanmış oldu.

"Buralara bir anda gelmedim"

Bugünlere gelişinin bir süreç olduğunu belirten 20 yaşındaki savunma oyuncusu, "Benim buralara gelişim bir süreç. Kolay değil tabi, çalışmadan ve mücadele etmeden olmuyor. Bende sürekli çalıştım ve mücadele ettim. Bunları yaparken de bekledim. Şans geldi ve gelen şansıda iyi kullandığımı düşünüyorum. Buralara gelişim bir anda olan bir şey değil. Bir çalışmanın ve mücadele etmenin sonucu"ifadelerini kullandı.

10 Ara 2018 - 10:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - daha iyi olacaksın kendine efsane takımımızdan necatiyi örnek al ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 10:14
03

AYVAZ. - bence fazla söz söylemeden çalişmaya devam etmeli̇si̇n.bazi şeyleri̇ söylemek ve anlatmak erdem i̇ster.o geli̇şleri̇n nasil olduğunu bi̇rgün geli̇rde haki̇kati̇ anlatirsan daha güzel olur.saygilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 10:14
02

HAKİKAT - bazen herkesi̇n bi̇lmedi̇ği̇ni̇ zannetti̇ği̇n şeyler fisilti gazetesi̇yle çoktan yayilmiştir bi̇le.bence sen hi̇ç konuşma ve ka

endi̇ni̇ geli̇şi̇rmeye çaliş .çiktiğin merdi̇venler i̇n üzeri̇nde ki̇ler vardi bi̇r düşün ve ona göre çalişmalarina özen göster.saygilar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 10:14
01

Taka61 - Hüseyin'in gelişmesi icin devre arasında popesgu gibi alınırsa futbolu daha büyür takım belkide şampıyonluk kazanır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 10:14