Hüseyin Çimşir Trabzonspor'da

Trabzonspor Kulübü, eski oyuncusu Hüseyin Çimşir'i yardımcı antrenörlük görevine getirdi. Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük...

Trabzonspor Kulübü, eski oyuncusu Hüseyin Çimşir'i yardımcı antrenörlük görevine getirdi.

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlar devam ediyor. Bordo-Mavili yönetim kurulu ilk olarak yardımcı antrenörle anlaştı. Trabzonspor'un, geçmişte teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yapan eski oyuncusu Hüseyin Çimşir ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Çimşir'in çalışmalara başladığı ve gelecek olan teknik adama bir rapor sunacağı belirtildi.

22 May 2018 - 09:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

baksoy - bu da yanlış bir uygulama 1.hocadan önce yardımcısını belirlemek ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:40
04

Cevdet - bu ne sacmalik.. cimsir de kim...? futbolculugu sifir olan biri hoca olarak ne verecek. bu yönetim ve özkan dan hic bir sey olmaz. cok yazik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:40
03

TEMEL DOGRU - sayin cimsirin ts a bir katkisi olacagini zannetmiyorum. oyunculuguda bek göz acici degildi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:40
02

Salim Aydin - Trabzonspor Başkanına,

Ağaoğlu siz gidin golfünizü oynayan

Birde bunamiş sümeride golf arabamıza şoför yaparsınız.

Böylelikle Trabzonspor u Tarihin çöplüğüne atmiş oldunuz.Sizde beyin diye ,o beynin içinde Allah AKlL yaratmış ama size çok az vermiş Yaradan rabbim.Günümüzün realitelerini göremeyecek kadar aptalsınız.

Bana sakın Bayern Münchende Heinkes şampiyon yaptı ayakları yapmayın o takımın başına çöpçü koysanda olurdu.sizin gibi salaklar icinmi yazı yazıyorum.Size yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:40
01

Nurdan Temel - Ya niye bu kadar inadsınız Trabzon lu dünya markası Şenol Güneş varken ne diye macera arıyoruz.Senol Güneş harici seçenekler intihar dır. En az 10 kayıp olur.aklin yolu bir adam Trabzon için ölüyor.getireli. takımın başına 1 bilemedin 2 yıl feda edelim.baska çare yok bunun dışındaki seçenekler fiyasko dur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:40