Hugo uzatıyor

Kolombiyalı golcü için yapılan ilk görüşme olumlu geçti

Trabzonspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega ile masaya oturuldu. Trabzonspor’dan yıllık 1.6 milyon euro garanti ücret kazanan 33 yaşındaki oyuncuya 1.2 milyon euroluk yeni bir teklif sunan bordo-mavililerin Rodallega’dan olumlu yanıt aldığı belirtildi. Antalya kampında yapılacak olan son görüşmenin ardından 1+1 yıllık yeni bir sözleşme yapılması planlanan Rodallega’nın Türkiye temsilcisi Fatih İlek de görüşmeyi ve sözleşme uzatma konusunu doğruladı.

03 Oca 2019 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.