Hubocan yine sola mı?

Çalımbay, önceki gün yapılan antrenmanda Slovak oyuncuyu sol beke çekti

Trabzonspor teknik direktörü rıza Çalımbay önceki gün akşam saatinde gerçekleştirilen antrenmanda Slovak stoper Tomas Hubocan’a Sol bekte görev verdi. Arjantinli oyuncu Emmanuel Mas’ın Boca Juniors’a transfer olmasının ardından bu bölgede alternatif ismi kalmayan Çalımbay, yarı sahada yapılan çift kalede Hubocan’ı sola çekerken defans dörtlüsünde Uğur, Durica ve Pereira’ya görev verdi.

Çalımbay’la birlikte iyi bir çıkış yakalayan Hubocan antrenmanda güzel bir görüntü ortaya koysa da ileriye çıkmakta sorunlar yaşadığı dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Ersun Yanal döneminde sık sık savunmanın solunda oynayan 32 yaşındaki oyuncu bu bölgede gösterdiği etkisiz performansla hayal kırıklığı yaratmış ve eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

10 Oca 2018 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.