Hosseini’ye VİZE YOK!

Çimşir, tekliflere rağmen “Kalmalı” dedi.

Trabzonspor’da Ivanildo’nun ayrılmasından sonra İranlı stoper Hosseini’nin özellikle Alman ekiplerinin ciddi teklifleri sonrası ayrılığı gündeme geldi. Bu doğrultuda H.Berlin başta olmak üzere birkaç Alman kulübü oyuncu için Trabzon’a 2.5 milyon Euro önermişti. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hosseini de son maçlarda oynamadığı için ayrılma isteğini yönetime bildirirken, devreye Teknik Direktör Hüseyin Çimşir girdi. Hosseini’nin satılmasını veto eden Çimşir, oyuncuyu kupadaki Denizli maçında 11’de oynatıp İranlı stopere güvendiğini gösterdi. Bu doğrultuda Hosseini için gelen teklifleri yönetim veto ederken, oyuncu ile sözleşmesini uzatmak için de masaya oturacak.

27 Oca 2020 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - hüseyin ile hosseini aynı anda oynamaz ikisinden biri yanlarına da seri ve hızlı bir stoper gerekir ? onu gönderelim iki tane iyi stoper transfer edelim ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:54