Hosseini’nin yanına Pouraliganji

Trabzonspor’un stoper transferindeki ikinci adresi yine İran olacak…

Trabzonspor’da Majid Hosseini’nın partneri İranlı vatandaşı Morteza Pouraliganji olacak… Stoper transferi arayışlarında bugüne kadar umduğunu bulamayan bordo-mavililer bugün transferini bitirmeyi planladığı Majid Hosseini’e partner olarak Morteza Pouraliganji’nin işini bitirmeyi planlıyor.

Son 3 sezondur Katar ekibi Al Sadd forması giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor. İran Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda oynadığı 3 maçta da 90 dakika sahada kalan Morteza Pouraliganji, Katar Ligi’nde ise 18 maçta forma giyip 3 gollük bir performans ortaya koymuştu.

13 Tem 2018 - 10:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.