Hosseini Trabzon’a hayırlı olsun!

Bugün yapılacak olan görüşmelerde sürpriz bir sonuç çıkmazsa İranlı oyuncu resmi sözleşmeye imza atacak ve hafta sonu Slovenya kampında olacak

İranlı savunmacı önce İstanbul’a ardından da Trabzon’a gelecek…

Ekonomik kriz nedeniyle transferde temkinli davranan Trabzonspor, uzun uğraşlardan sonra prensip anlaşmasına vardığı İranlı savunma oyuncusu Majid Hosseini’yi bugün Trabzon’a getiriyor. 22 yaşındaki genç savunma oyuncusu özellikle bu yıl İstiklal takımında gösterdiği performans ile İran Milli Takımı’na kadar yükselip Dünya Kupası’nda boy göstermesinin ardından geleceğin yıldız adayları arasında gösterilmişti.

Dünya Kupası’nda ki performansı ile bazı Avrupa takımlarını da peşine takan Majid Hosseini, tercihini Trabzonspor’dan yana kullanırken, bugün bordo-mavili kurmaylar ile masaya oturacak. İran ekibi İstiklal’e 100 bin dolar fesih ve 100 bin dolar da yetiştirme bedeli ödeyecek olan bordo-mavililerin Majid Hosseini’ye de 2+1 yıllık anlaşma karşılığında yıllık 500 bin dolar ödeyeceği öğrenildi. İranlı oyuncunun transferinde sürpriz bir sorun çıkmaması halinde Hossouni hafta sonu Slovenya kampında olacak.

12 Tem 2018 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - eski yönetim transferi yapsa bu delikanlıya 4 milyon euro ödenir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 11:20