Hosseini gemileri yaktı

İran Federasyon’una da başvuran oyuncu Trabzonspor’a gelmek için her yolu deniyor. Bordo-mavililerin stoperdeki ilk hedefi olan İranlı Hosseini, kulübünün vergi sıkıntıyla çıkarttığı pasaport krizini aşmak için her yolu deniyor. Federasyona başvuran Hosseini Trabzon’a da, “Bu hafta sıkıntıyı çözüp geleceğim” diye haber gönderdi. Trabzon, Hosseini  bekleyecek

Trabzon’da Hosseini transferi bu hafta içi sonuçlanacak. Bordo-mavililerin her konuda anlaştığı İran’ın İstiklal takımının Milli oyuncusu Majid Hosseini, yaşanan pasaport krizi nedeniyle bir türlü Trabzon’a gelemedi. Kulübünden alacağını alıp vergi borcunu ödeyerek pasaportunu yeniletmesi gereken Hosseini, kulübünün bu transferden fazla para koparmak için alacaklarını ödememesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Hosseini bunun için İran Federasyon’a da başvurup, kulübüne baskıyı sürdürüyor.

Dün de İran’da hem kulübü hem de Federasyon yetkilileriyle görüşen Hosseini’nin resti sonrası krizin aşılmak üzere olduğu belirtildi. İranlı oyuncu, Trabzonsporlu yöneticileri de arayarak, “Elimde olmayan sıkıntıdan dolayı gelemiyorum. Ancak ben Trabzon’da forma giyeceğim. Bu hafta bu sıkıntıyı aşacağım. Bana anlayış gösterin” dediği belirtildi. Yöneticilerin de Hosseini’nin samimi ve kararlı duruşu nedeniyle bu hafta sonuna kadar oyuncuyu bekleme kararı aldı.

İstiklal ne amaçlıyor?

Hosseini işinde iki iddia var

Trabzonspor, Hosseini transferini bitirmişti ancak kulübü bir anda pasaport krizini kullanmaya çalıştı. İran’da vergi borcu olanın pasaportu yenilemesi zor. Hosseini de alacaklarını alıp, vergiyi ödeyerek pasaport çıkartmaya çalışıyor. Ancak kulübün 1 yıl olan opsiyonu kullanmak için 23 Temmuz’a kadar krizi sürdürüp, oyuncuyu takımda tutmak istediği belirtiliyor. Bir başka iddia ise Hosseini için Türkiye’den birkaç kişinin İran kulübü başkanını arayarak, “Komik rakama oyuncuyu veriyorsunuz. Trabzon çok fazlasını verir” söylemesi sonrası İstiklal kulübünün sıkıntı yarattığı yönünde.

17 Tem 2018 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.