Hesabı kim ödeyecek?

Trabzonspor’da, Tolunay Kafkas davasının karara bağlanmasının ardından şimdi herkes, “Bu hesabı kim ödeyecek” sorusunu sormaya başladı. Bilindiği gibi...

Trabzonspor’da, Tolunay Kafkas davasının karara bağlanmasının ardından şimdi herkes, “Bu hesabı kim ödeyecek” sorusunu sormaya başladı. Bilindiği gibi Trabzonspor’da 26 Mayıs 2013 yılında başkanlığa seçilen dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ayağının tozu ile hiçbir görüşme yapmadan, Tolunay Kafkas’ın görevine son vermişti. Kafkas da bunun üzerine Trabzonspor’a dava açmıştı. Son dönemde eski başkan Muharrem Usta’ya 50 milyon TL’yi aşan bir fatura çıkartan Ağaoğlu yönetiminin 7 milyon TL’lik bu karar için Hacıosmanoğlu ile görüşüp görüşmeyeceği merak konusu.

13 Ara 2018 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

yasar - hacıosmanlu nun savunulacak bir yönü yok, ancak tolunay da bunu yapmamalıydı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:33
03

baksoy - haciosmanoğlu ile görüşse ne olur görüşmese ne olur ? Allahından bulsunlar ? hata yapan bedelini ödemeli ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:33
02

İbrahim - Seninde onurunla oynarsalar sende yaparsın. Hacıosmanoğlu zaten o zamanlar hatasını kabul etmişti bir programda. Zaten çıkar ben öderim der.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:33
01

Ahmet Çolak - Hani Trabzon sporluydun yazıklar olsun sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 11:33