Her yönü ile doğru bir transfer!

Yanal Burak Yılmaz için konuştu;

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni transferleri Burak Yılmaz'ın Türk futbolunun son 15 yılda yetiştirdiği en önemli karakterlerden biri olduğunu söyledi. Yanal, Burak'ın transferinin bugün netleştiğini kaydederek, şunları söyledi: "Son 15 yılın yetiştirdiği en önemli karakterlerden bir tanesi ve Trabzonspor'da önemli başarılara imza atmış oyunculardan biri. Onun burayı, Trabzonspor'un da onu çok arzu etmesi, birlikte bu istek ve arzunun önemli bir enerji oluşturacağını düşünüyorum. Burak'ın zaten enerjisi, katkısı belli. Artık deneyimli, onun da deneyimlerden yararlanabilecek çok önemli ve yetenekli genç oyuncularımız var. Burak'ın sadece oyuncu olarak katkısı değil, genç oyunculara da çok önemli katkısının olacağını düşünüyorum. Hem karakteri hem takımdaki liderliği ile Burak doğru bir beklenti. Taraftarımızın da bu beklentisine karşılık vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

03 Ağu 2017 - 11:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - sen nasıl her yönüyle yanlış seçimsen bura k ta öyle yanlış transfer ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 11:34