Her ilçeden oyuncumuz var

Futbol Şube Sorumlusu Şahin’den ilginç benzetme

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Bursaspor maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir engeli daha aştıklarını belirtti.

Yerli yabancı oyuncu ayrımı yapılmaması gerektiğini belirten Şahin, Evkur Yeni Malatyaspor'u da yenerek Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Şahin, "Kalan 6 karşılaşmamız var. Trabzonspor, her maça kazanmak için çıkar. Son haftaya kadar en iyisi için mücadele edeceğiz." dedi. Arkadaşlık ortamının, takım bütünlüğünün sonuçlarda önemli etken olduğunu aktaran Şahin, yerli yabancı ayrımı yapılmaması gerektiğini kaydederek, şöyle konuştu:

ABDÜLKADİR ÇARŞIBAŞI, NWAKAEME TONYALI

"Abdülkadir Çarşıbaşılı, Yusuf Yazıcı Çaykaralı, Uğurcan Yomralı, Batuhan Vakfıkebirli, Hüseyin Akçaabatlı, Murat Cem Düzköylü ise Ekuban Maçkalı, Nwakaeme Tonyalı, Rodallega Beşikdüzülü. Bizde her ilçeden oyuncu var, bütünlük var. Her futbolcumuz, kendini bu şehre ait hissediyor. Daha önce Alanzinho Oflu, İbrahim Yattara Sürmeneli'ydi. Tekrar o havayı yakaladık. Nasıl altyapıdaki oyuncularımız kendilerine verilen şansı iyi kullanıp bizi mahcup etmediyseler, yabancı oyuncularımız da büyük katkı sağladılar. Futbol, bir takım oyunu ve her oyuncunun inanılmaz özverisi ile zorlu dönemi geride bıraktık. Bizim her futbolcumuz yerli. Mutluluk, aile, huzurlu ortam başarıyı getiriyor. Taraftarlarımızla camiamızla bu şehir başarıyı hak ediyor."

SADECE BİR RÖVANŞ MAÇI

Haluk Şahin, Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya da diğer karşılaşmalar gibi baktıklarını ve hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Şahin, deplasmanda 5-0 yenildikleri Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sahalarında yapacakları karşılaşmayı sadece bir rövanş maçı olarak gördüklerine dikkati çekerek, "Biz normal bir futbol karşılaşması olarak bu maça bakıyoruz. Rakibimizi yenerek Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet serimizi sürdürmek ve daha üst sıralarda kendimize yer edinmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

18 Nis 2019 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.