Hepsi geri dönüyor!

Sağlık Kurulu Başkanı Güven, sakat oyuncular için müjdeyi verdi.

Trabzonspor bu sezon sakatlıklardan çok çekerken, Milli ara nedeniyle lige verilen ara tartışmasız en çok bordo-mavili ekibe yarayacak. Başakşehir maçında sakatlanan ve yaklaşık 2 aydın takımdan ayrı olan Pereira, Antalyaspor karşılaşması ile birlikte geri dönmenin planlarını yaparken, Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Portekizli oyuncu için “Oynamasına herhangi bir engel yok” dedi.

Güven, Pereira’nın koşulara başladığını ve bu haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını da belirtirken, “Bundan sonrası hem oyuncunun gücü hem de hocanın tercihiyle alakalı. Şu anda Pereira ile ilgili herhangi bir olumsuzluk yok” dedi. Güven, Kamil’in durumunun iyi olduğunu söylerken, “Adalesindeki sorun nedeniyle istirahate ihtiyacı vardı. Şu anda durumu iyi” dedi.

Sosa ve Yusuf’un durumunun iyi olduğunun da altını çizen Güven, “Bu oyuncuların yanında Abdülkadir Ömür de yurt dışına gidip kontrolden geçmişti. 2 haftalık istirahatin ardından o da takımla birlikte çalışmalara başlıyor. Oynamaması için bir sorun yok. Sakatlarımıza bu ara iyi geldi” diye konuştu. Trabzonspor’da Onazi ise yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı.

20 Mar 2019 - 11:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.