Hedefim, olimpiyatlarda madalya

Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli günebakış’a konuştu

Boksa ilk başladığım beri hayalinin hep Olimpiyat madalyası kazanmak olduğunu kaydeden başarılı boksör, “Hedefim olimpiyatlarda ülkemize ve Trabzonspor’umuza olimpiyat madalyası kazandırmaktır” dedi

Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda 75 Kg’da altın madalyanın sahibi olan Trabzonsporlu başarılı boksör Busenaz Sürmeneli bir kez daha Trabzon’un gururu oldu. Bu önemli organizasyonda altın madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Trabzonsporlu boksör, en büyük hedefinin olimpiyatlara katılarak, madalya kazanmak olduğunu söyledi. Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda altın madalyanın sahibi olduğu için mutlu olduğunu belirten Busenaz, “Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiğim için sevinçliyim. Bu altın madalya ayrıca bana büyük moral oldu” dedi.

Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’na tam hazır olarak çıkmadığını ifade eden Busenaz Sürmeneli, “Buna rağmen altın madalyayı kazanmayı başardım. Şimdi gözümü Kasım ayında Hindistan’da yapılacak olan Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’na çevirdim. Kasım ayına kadar istenilen güce, kuvvete ulaşacağıma inanıyorum. Çalışmalarım aralıksız devam ediyor. Şampiyonluk hedefliyorum. Özellikle Ahmet Cömert Boks Turnuvası benim için iyi bir hazırlık oldu. Güzel maçlar oldu. Maç eksiğimi kapattım. Rakiplerimizin durumlarını da gördük. Eksiklerimi gidereceğim” dedi.

Boksa ilk başladığından beri hayalinin hep Olimpiyat madalyası kazanmak olduğunu da kaydeden başarılı boksör, “Hedefim 2020’de Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize ve Trabzonspor’umuza olimpiyat madalyası kazandırmaktır. Bunu çok istiyorum. İnşallah gerçekleştireceğim” dedi. Busenaz Sürmeneli’nin antrenörü Cahit Süme ise Busenaz’ı Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda altın madalya kazandığı için tebrik ederken, “Ahmet Cömert Boks Turnuvası bizim için iyi bir hazırlık oldu” ifadelerini kullandı.

Süme, “Şimdi 25-30 Eylül’de Romanya’da bir turnuvaya daha katılacağız. Orada da hedefimiz 2-3 hazırlık maçı yapmak. Daha sonrasında yine kamplarımız devam edecek. Bu süre içerisinde dünya şampiyonasına kadar en iyi şekilde hazırlanmayı düşünüyoruz. Rakiplerimiz bizi bizde onları tanıyoruz. Güçlü rakiplerimiz var. Ama biz hepsini yenebilecek güçteyiz. İnşallah bunu başaracağız. Busenaz’ın asıl hedefi ise olimpiyatlar. Olimpiyatlarda madalya alma başarısı gösterecektir. Ben buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Özel röportaj: Erdoğan BEKAR

19 Eyl 2018 - 16:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.