Haydi trabzon zirve aşkına!

Hedef büyükse koşmak gerek Antalya’yı yıkmak gerek

Osmanlı ve Sivas galibiyeti sonrası kupada da Erzurum’a karşı şov yapan bordo-mavililer, evinde Antalya ile kapışıyor. Trabzon kazanıp zirve doğru emin adımlarla yürüyüşünü sürdürmek istiyor

AYNEN DEVAM

Trabzon, Antalya virajında. Ligde son iki maçta Osmanlıspor ve Sivasspor’u mağlup eden, hafta içi de kupada Erzurum’a karşı gol şov yaparak havasını bulan bordo-mavililer, bu akşam Akyazı’da Antalyaspor ile kapışıyor. Üst üste aldığı galibiyetler ile yeniden zirveye yaklaşan Trabzonspor, Antalyaspor’u da devirerek zirveye emin adımlar ile yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Bordo-mavililerde zorlu maç öncesi sakat Uğur ve Sosa dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

KALDI 4 FİNAL

Rıza Çalımbay yönetiminde yeniden havasını bulan Trabzonspor, Antalyaspor ile birlikte kalan 4 maçı da kazanarak devreyi zirve çok yakın yerde bitirmek istiyor. Bordo-mavililerde art arda alınan galibiyetler ile birlikte taraftarın da takıma olan umudu artarken, bu akşam Antalyaspor maçında tribünlerin büyük ölçüde dolması bekleniyor. Her açıdan kritik bu maçta Trabzon kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Çünkü zirve için her maç final ve galibiyetten başka çare yok.

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

YAYIN: bein Sports

SAAT: 20.00

STAT: Medical Park

TRABZONSPOR

Onur, Pereira, Hubocan, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Y. , Castillo (Olcay), N’Doye, Burak Yılmaz

ANTALYA

Ferhat , Sakıp, Angelo, Celustka, Charles, Samir Nasri, Vainqueur, Chico, Samuel Eto'o , Maicon, Deniz Kadah

04 Ara 2017 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - yanılıp ta olcay ' ı oynatma sayın hocam castilloyla devam etmekte yarar var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 11:38