Hayal kırıklığının adı; Vahid Amiri!

Trabzonspor’un yabancı transferlerinde beklentilerin altında kalan isim oldu.

Trabzonspor’da Vahid Amiri, sezon başında kadroya katılan yabancı oyuncular arasında beklentilere karşılık veremeyen isim oldu. İran Milli Takımı’nda gösterdiği performans sonrasında bordo-mavili takımın yolunu tutan Amiri, 5 yabancı oyuncu arasında en az forma giyen isim olurken, kendisini büyük umutlar ile transfer eden Ahmet Ağaoğlu yönetimini hayal kırıklığına uğrattı.

Sezon başında transfer edilen yabancı oyuncular arasında en fazla forma giyen isim ile Toure oldu. 23 maçta 1895 dakika görev yapan Toure’yi son haftalardaki çıkışı ise Nwakaeme takip etti. 20 maçta şans bulan Nwakaeme 1592 dakika oynadı. İranlı Hosseini 19 maçta 1499 dakika, Ekuban ise 22 maçta 1113 dakikada görev yaptı.

Yabancı oyuncular arasında beklentilerin altında kalan İranlı oyuncu Vahid Amiri ise 18 maçta görev yapın sadece 630 dakika sahada kalabildi. Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Amiri, bu sezon 750 bin euro garanti ücret alırken gelecek yıl 650 bin euro kazanacak. İranlı oyuncunun transferinde ayrıca menajerine de 140 bin euro ödenmişti.

11 Nis 2019 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - gerçekten amiri , ibanez tam bir hayal kırıklığı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 11:21
01

yakup - zargo hoesinin amir ibenaz onlar ftt1ci lgi topcusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 11:21