Hasar büyük!

Trabzonspor ligdeki son 2 maçında kaybettiği puanlar ile zirvenin 9 puan gerisine düştü

Süper Lig’de 18. hafta geride kalırken, Trabzonspor, son 2 karşılaşmada aldığı sonuçlarla zirve yolunda büyük yara aldı. Türkiye Kupası’ndan elenen ve yoluna tek kulvarda devam eden Trabzonspor, 17. haftadaki Karabükspor deplasmanı ve Konyaspor deplasmanında 4 puan kaybetti. Zirveyle arasındaki puan farkını 9’a çıkartan Trabzonspor’da morallerde bir hayli bozulurken, hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi ve 20. haftadaki Göztepe karşılaşmaları daha da önem kazandı. İkinci yarıda erken havlu atmamak için Fenerbahçe ile 3 puanın ötesinde bir maça çıkacak olan Trabzonspor’un bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Aksi halde Fenerbahçe’ye yenilmesi durumunda ezeli rakibiyle puan farkı 9’a çıkacak olan Trabzonspor, lider Başakşehir’in de evindeki Karabükspor maçını kazanması durumunda liderin 12 puan gerisine düşecek. Kendi kaderini kendi çizecek olan Trabzonspor’un kaderini Fenerbahçe ve Göztepe maçları belirleyecek.

23 Oca 2018 - 12:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

armağan - her sene aynı şey şapmiyonluk parolasıyla çıkıyoruz yola daha ikinci yarıda bir bakıyorsun şampiyonluk gitmiş kaç puan geriye düşüyoruz bu sene için degil önceki seneler için herşey futbolcularda bitiyo sonra topu atıyolar yönetime ve teknik heyete önce siz savasın ve maç kazanında gerisi kolay trabzonsporlu futbolcular

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:51