Halil’i almaya gittiler

Trabzonspor, gurbetçi oyuncu için Hollanda’ya çıkarma yaptı…

Trabzonspor kurmayları, genç gurbetçi Halil Dervişoğlu’nun işini bitirmek için harekete geçti… 19 yaşındaki golcü için bir süredir Hollanda ekibi Sparta Rotterdam ile görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, bu transferi ne kadar istediğini gösterdi. Halil Dervişoğlu’nun transferini sonuçlandırmak için Hollanda’ya çıkarma yapan Trabzonspor kurmayları golcü oyuncunun işini bitirerek Trabzon’a dönmeyi planlıyor.

Oyuncu için Hollanda kulübüne yapılan teklifi 900 bin euroya kadar çıkartan bordo-mavililer, yüz yüze yapılacak görüşmelerdeSparta Rotterdam kurmaylarını ikna etmeyi planlıyor. Trabzonspor kurmaylarının Halil için teklif edilen 900 bin euroyu taksitler halinde ödemeyi planladığı ve bonuslarla birlikte teklifi daha cazip hale getireceği de öğrenildi.

Öte yandan gurbetçi oyuncu Halil Dervişoğlu ise Trabzonspor’a gelmek için kulübüne baskısını sürdürüyor. Trabzonlu ailenin çocuğu olan Halil, her fırsatta Trabzonspor’a gitmek istediğini söyleyip kulübünün direncini kırmaya çalışıyor. Halil’in babası da oğlunun Trabzonspor forması giymesini çok istiyor.

Son dönemlerde Türkiye U 21 Milli Takımı’nda oynamaya başlayan Halil Dervişoğlu hücumda çok büyük bir silah. Sparta Rotterdam'da U-19 ve U-21'dan sonra A Takımda da forma giydi. Toplamda 85 kez sahaya çıkan Halil, 41 gol attı, 23 de asist yaptı. 64 gole direkt etkisi oldu. Kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi, 5 defa sarı kartla cezalandırıldı.

21 Haz 2019 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.