Halil için yeni teklif

Trabzonspor, Sparta Rotterdam’ın genç golcüsünün peşini bırakmıyor.

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken, bordo-mavili yönetim Hollanda ekibi Sparta Rotterdam’da forma giyen Halil Dervişoğlu için yaptığı teklifi yeniledi. 19 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon forma giydiği 46 maçta 15 gole imza attı. Bordo-mavililerin uzun süredir takip ettiği ve Türkiye U21 Milli Takımı’nda da forma giyen Halil, ay yıldızlı ekibin önceki akşam Arnavutluk ile oynadığı 2021 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında da bir gole imza attı.

Arnavutluk ile oynanan maçın ardından transfer söylentileri için konuşan genç golcü, “Ailecek Trabzonlu olduklarını söyleyen Halil, “Trabzon’u çok seviyoruz. Ailecek takip ediyoruz. Trabzon’da oynamak gurur verici bir şey. Böyle şeyler zamanla oluyor. Hayırlısı ne ise o olsun. Trabzonspor’un transfer teklifi olduğu bilmiyorum ama ilgisi olduğu duydum” değerlendirmesinde bulundu. Halil, Süper Lig’i küçüklüğünden beri takip ettiğinin de altını çizdi.

09 Haz 2019 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - son dönemde herkes fanatik trabzonsporlu oldu onlarda para da bol arka çıksınlar kulübede 2-3 transferi onlar halletsin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 11:25