Halil Dervişoğlu’nda FARK VAR!

Bordo-mavililerin çok istediği gurbetçi golcü, için yapılan pazarlıklardan henüz sonuç alınamadı. Asbaşkan Alp Halil için Hollanda’ya çıkarma yaptı. H...

Bordo-mavililerin çok istediği gurbetçi golcü, için yapılan pazarlıklardan henüz sonuç alınamadı. Asbaşkan Alp Halil için Hollanda’ya çıkarma yaptı. Halil’de Trabzon için kulübüne rest çekti.

Trabzon’da Halil operasyonu sürüyor. Bordo-mavililerin transferde yeni hedefi olan Hollanda 2.Lig ekibi Sparta Rotterdam'ın 19 yaşındaki Trabzonlu golcüsü Halil İbrahim Dervişoğlu için girişimlerden henüz sonuç alınamadı. Çünkü Trabzon’un teklifi ile Rotterdam’ın isteği arasında büyük fark var. Bordo-mavililer, Hollanda ekibine 1 milyon euronun yanında bir sonrası satıştan % 25 pay önerirken, Rotterdam ise 2 milyon euroluk bonservis bedeli isteğinde ısrarcı.

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Halil transferi için Hollanda’ya giderken, transferde en büyük koz oyuncunun ve ailesinin Trabzon’a gitmek için kulübe baskı yapması. Hollanda ekibinin futbol A takım direktörü Henk van Stee, Algemeen Dagblad gazetesine verdiği demeçte, "Trabzonspor'un yaptığı teklifle bizim talep ettiğimizin arasında çok büyük bir fark var. Halil'in Trabzonspor'la olan özel bağını anlıyoruz. Ancak biz Sparta'nın çıkarlarını gözetiyor. Ondan iyi bir bonservis bedeli kazanmak istiyoruz. Yoksa transfer gerçekleşmeyecek” dedi. Trabzonspor, Halil için pazarlıklarını sürdürüyor.

23 Haz 2019 - 11:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Muhammet - cok büyük fark degil bunlar asilir herhalde ama

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:45