Güneş sistemi!

Trabzonspor’da Ağaoğlu yönetimi gelecek yılı planlarken, 2019-2020 sezonunun altyapısını da yapmaya çalışıyor

Trabzonspor’da bütün planlar Teknik Direktör Şenol Güneş için yapılıyor... Ahmet Ağaoğlu yönetiminin gönlündeki isim olan Şenol Güneş’in, Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesinin olması geçiş dönemi için bordo-mavilileri farklı arayışlara itiyor. Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakan Güneş’e uygun bir ortam hazırlamak isteyen bordo-mavili yönetimin, teknik heyet konusundaki çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüğü öğrenildi.

2019-2020 sezonu planlarını takımın başında Şenol Güneş olacakmış gibi yapan bordo-mavili yönetimin bu doğrultuda yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir’i de göreve getirdiği ve teknik adamı da bu düşünce yapısına göre belirleyeceği konuşuluyor. Bu sezon için göreve gelecek olan teknik adamın bir sonraki yıl Şenol Güneş ile birlikte çalışabilme olasılığını da düşünen bordo-mavili yönetim, bu tercihinde de hata yapmak istemiyor.

23 May 2018 - 11:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Nurullah Alphan İnan - güneş açinca,çakallar,kaçacak deli̇k arar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:01