Gündem Loic Remy!

Çalımbay, Srnic’i veto etti. Ünlü yıldız, Trabzonspor’da transferde öncelikli hedef

Çalımbay’ın Srnic’i veto etmesi üzerine Trabzonspor, Remy üzerindeki baskıyı arttırırken, oyuncunun tutarsız tavırları sıkıntı yaşatıyor. Remy hizaya gelirse Trabzon’un yeni transferi olacak

SRNİC’E VETO

Trabzon’da Filip Novak’ın sol beke transferi sonrasında özellikle Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın istediği sol kanata arayışlar devam ediyor. Bu yönde en büyük hedef ise Remy gibi görünüyor. Bordo-mavililer, Kızılyıldız’ın önemli ismi Slovaljub Srnic konusunda Çalımbay’ın “Aradığımız nitelikle değil. Elimizdekilerden ekstrası yok” yönündeki vetosu üzerine bu transfer hamlesi beklemeye alınırken, tüm gözler Remy’e çevrildi.

REMY’E REST

Las Palmas’ın kendine kulüp bul dediği 31 yaşındaki Fransız yıldız Loic Remy ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, oyuncunun tutarsız tavırları nedeniyle “Kararını ver, geleceksen gel, yoksa başka alternatiflere bakıyoruz” resti çektiği belirtildi. Remy’in piyasasını yükseltmek için gelip gelmeme yönünde tutarsız tavırlar sergilediği ifade edilirken, Trabzonspor bu oyuncudan birkaç gün içerisinde kararını bildirmesini isteyerek, aksi durumda bu transfer defterini kapatacağını yıldız isme iletti.

22 Oca 2018 - 10:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.