G.Saray’dan daha önemli!

Trabzonspor’da Karaman olağanüstü hal ilan etti, “Zirveye giden yol Erzurum’dan geçiyor” dedi

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman Erzurumspor maçına hayati önem veriyor. Milli aranın ardından Erzurumspor maçının hazırlıklarına Cuma günü başlayan bordo-mavililerde Teknik Direktör Karaman, adeta futbolcuların pestilini çıkardı. Antrenmanların özellikle basına kapalı bölümlerinde çift kale, maç ve koşu şeklindeki tempoda bazı oyuncuları zaman zaman zor anlar yaşadığı kaydedildi.

Teknik Direktör Karaman’ın oyuncularına, “Her şeyi unutun. Bugüne kadar oynanan, galibiyet, mağlubiyet, beraberlik ne varsa bütün sonuçları unutun. Tıpkı Galatasaray maçı gibi bu maçı alırsak artık önümüz açık. Bu sebeple de Erzurum maçı belki derbi maçlardan da daha önemli bir maç olacak. Çünkü zirveye giden yol Erzurum ile oynayacağımız maçtan geçiyor. Eğer bu maçı galibiyetle geçersek önümüz açık” şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Trabzonsporlu futbolcuların da Karaman’ın telkinleri ve söylemleri ile kelimenin tam anlamıyla bir kenetlenme yaşadığı belirtildi. İdmanlardaki hırsları ve çalışma tempoları ile dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili futbolcular, “Son 2 maçımızı kazanarak iyi bir hava yakaladık. Bu havanın devam etmesi ve zirve yürüyüşümüzü devam ettirmemiz için Erzurumspor engelini de geçmek için söz birliği yaptık” diye konuştular.

16 Eki 2018 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.