Gözümüz yollarda kaldı!

Ligin başlamasına 23 gün kaldı ama Trabzonspor’da tek bir transfer bile yok

Trabzonspor’da transfer sessizliği yeni sezon öncesinde tedirginlik yaratmaya başladı… Özellikle savunma ve forvet mevkilerinde yaşanan sıkıntıya rağmen, bordo-mavili kurmayların transferde somut bir adım atamaması teknik direktör Ünal Karaman’ı da sıkıntıya soktu. Yeni sezonun başlamasına 23 gün kala takım kimliğini oturtmakta sıkıntı yaşayan Karaman’ın gözü de yapılacak olan transferlerde.

Savunmada Uğur, Hubocan ve Durica ile yolların ayrılmasının ardından savunma için henüz bir transferi sonuçlandıramayan bordo-mavili kurmaylar, forvet konusunda da aynı sıkıntıyı yaşıyor. N’Doye’un gitmesi, Burak Yılmaz’ın sakatlığı nedeniyle forvette de Rodallega’ya gebe kalan bordo-mavililer, mevcut yapısı ile yeni sezon öncesinde camiayı tedirgin etmeye başladı.

18 Tem 2018 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - siz uğur , hubocan , durica ' nın takıma faydası olduğunu düşünüyorsanız sonuna kadar yanılıyorsunuz ? geçen sene en fazla gol yiyen bu takım değil miydi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 11:36
01

Ramazan KARATAŞ - biz bu yıla gençleşeceğiz diye çıktık.çok büyük bir beklentimiz yok.siz hala transferden bahsediyorsunuz. bırakın bu yıl öylesine oynayalım. gençlerden bize kimler kalıyor ona bakalım. gelecek yıl 3-4 transfer ve bu yılın seçilen kadrosu ile hedefe gidelim. genç kadro kuracağız deyip en iyi oyunculardan birini sattınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 11:36