Gözleri yönetimde!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pereira, N’Doye ve Uğur Demirok yönetimden haber bekliyor. İki oyuncunun menajerinin de yönetimle yapılan il...

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pereira, N’Doye ve Uğur Demirok yönetimden haber bekliyor. İki oyuncunun menajerinin de yönetimle yapılan ilk temasta sözleşme uzatmaya sıcak baktığı ve bu konuda gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını dile getirdikleri ifade edildi. N’Doye, Pereira ve Uğur’un performansından memnun olan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da devre arasına kadar bu oyuncularla ilgile yönetime olumlu rapor sunmaya hazırlandığı ifade edildi.

25 Kas 2017 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.