Göster gücünü Rize

Ligde üst sıraları hedefleyen yeşil-mavili ekip deplasmanda lider Sivasspor’a konuk oluyor.

Haydi Çaykur Rizespor fırtına gibi es…Yeşil-mavili ekip Süper Ligin 19. Hafta mücadelesinde bugün deplasmanda lider Sivasspor’a konuk oluyor. İkinci yarıya geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ni mağlup etmeyi başararak 3 puanla iyi bir başlangıç yapan yeşil-mavili ekip Sivasspor maçından da zaferle ayrılarak alt sıralardan iyice uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak 90 dakikayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beİN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Teknik Direktör İsmail Kartal, zorlu Sivasspor deplasmandan galibiyetle dönmeyi amaçladıklarını kaydetti. Bu maça geçen haftaki Gençlerbirliği karşısında almış oldukları galibiyetin moraliyle çıkacaklarını ifade eden Kartal, “Sivasspor karşılaşması en zorlu maçlarımızdan biri olacak. Formda rakibimiz karşısında kesinlikle teslimiyetçi olmayacağız. 3 puan için sahaya çıkacağız. Hedefimiz Gençlerbirliği’nin ardından Sivasspor engelini de kayıpsız geçerek iyi gidişatımızı devam ettirmektir. Sahadan 3 puanla ayrılmak adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakem: Abdulkadir Bitigen

Saat: 20.00

Yayın: beİN Sports

D.G. SİVASSPOR:

Samassa, Papp, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Hakan Arslan, Ziya, Fatih, Mert,Yasin, Emre Kılınç ,Yatabare

ÇAYKUR RİZESPOR:

Gökhan - Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Harmash, Boldrin, Umar, Samudio, Skoda

27 Oca 2020 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.