Gomez-Bony &  L.Depoitre

Trabzonspor’un gündemindeki son golcü

Trabzonspor golcü transferinde Berg, Rachid Alioui elinden kaçırdıktan sonra gündemine Mario Gomez ile Wilfried Bony’i alırken, yönetimin sürpriz bir şekilde Belçikalı golcü Laurent Depoitre ile temasa geçtiği belirtildi. Gomez ve Bony ile temasını sürdüren bordo-mavililer, 1.91 boyunda ve 30 yaşındaki Depoitre’nin transferi için Teknik Direktör Ünal Karaman onay verirse girişimler hızlanacak.

Trabzonspor’un golcü transferinde Gomez ve Bony ikilisinin yanında kule gibi Depoitre’yi de alabileceği belirtiliyor. Bordo-mavililer, golcü transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi amaçlandığı belirtildi. Trabzonspor’da Karaman’ın yönetimden şartların uygun olması halinde iki golcü transferi istediği belirtildi.

15 Tem 2019 - 11:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.