Golcü işi silbaştan

Trabzonspor’un golcü listesindeki 1 numaralı ismin ülkesinde kalmaya karar vermesi planları bozdu.

Trabzonspor’da transfer çalışmaları dört koldan sürerken, bordo-mavililerin golcü listesinde bulunan Rachid Alioui’den kötü haber gelmesi planları bozdu. Kulübü Nimes ile sözleşmesi biten oyuncuya 3 yıllık bir teklif sunan bordo-mavililer, golcü sıkıntısını da bu şekilde aşmak istiyordu. Oyuncu ile görüşmeleri de belli bir noktaya getiren bordo-mavililer, Alioui’den gelen “Fransa’da kalmak istiyorum ve bunun için de gerekli görüşmeleri yaptım” haberi ile ters köşe oldu.

Rachid Alioui’nin bu ‘U’ dönüşü ile transfer listesinde bulunan diğer oyunculara yönelen bordo-mavililer, yurt dışı kampına kadar olan süreç içinde golcü transferini sonuçlandırmak istiyor. Faslı oyuncu geçtiğimiz sezon Fransa 1. Lig ekibi Nimes'te 27 maçta forma giyerken 5 gole imza atmıştı.

Nurgül GÜNAYDIN

11 Haz 2019 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.