Giresun bu savaştan galip çıkacak

Yeşil-beyazlıların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Camianın 41 senelik özlemine son vereceğiz” dedi

Başkan Bozbağ, “Bu mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte bu takımı bir üst lige çıkartmak için Mayıs 12’deki son maça kadar aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, camianın 41 senelik özlemini sonlandırabilmek için saldıracaklarını söyledi. Giresun spor basını, evinde istirahat eden Başkan Bozbağ’a ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Gazetecilere teşekkür eden Başkan Bozbağ bazı açıklamalarda da bulundu. Başkan Bozbağ; “Hayatın içerisinde hastalık var, iyi gün de var kötü gün de. Ben Pazar günü şanssız bir gün yaşadım. Çok şükür ayaktayız. Ben bu camiaya bir söz verdim. Bu sözün içerisinde her şey var. Acısıyla, tatlısıyla her şey. Bu olaylar sonucunda aile oluyorsunuz. Biz bu mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte bu takımı bir üst lige çıkartmak için Mayıs 12’deki son maça kadar aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Başkan Bozbağ sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bu takım önemli işler yapacak. Daha ligin 22 haftası var. Bu köprünün altından çok sular akar. Burada biz ne kadar dirayetli durursak, ne kadar dik durursak, ne kadar bir birimize sarılırsak başarı o kadar yakın. O kadar kısa zamanda gelecek. Şu unutulmasın bu takım hangi şartlarda olursa olsun her maça kazanmak için çıkacak ve 41 senelik özlem için çıkacak saldıracak, savaşacak saldırmayan, savaşmayan hiçbir oyuncu ben Giresunspor’da tutmayacağım. Ankaragücü maçımız var. Giresunspor’un bu savaştan galip çıkacağına inanıyorum. Tek ricam Giresunlular, bu hafta şehrinin takımını yalnız bırakmasın. Bu maçlar şampiyonluğa etki eden maçlar. İnsan seyircisi ile sevinir, seyircisi ile üzülürse büyük bir camia oluyor. İnşallah biz de hep beraber Cumartesi akşamı o statta sevineceğiz. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.” Ali AKTEN

23 Kas 2017 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.