Gençlerbirliği deplasman tribünündeki taraftar Trabzonlu çıktı

Trabzonspor - Gençlerbirliği maçında rakip takım tribününde tek başına maç izleyen taraftarın Trabzonlu olduğu ortaya çıktı Trabzonspor, Süper Lig'in...

Trabzonspor - Gençlerbirliği maçında rakip takım tribününde tek başına maç izleyen taraftarın Trabzonlu olduğu ortaya çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği'ni 3-1 yendiği karşılaşmada Gençlerbirliği tarafındaki tek bir taraftar olması dikkat çekti.

Bordo-Mavili ekibin, Gençlerbirliği ile oynadığı maçta deplasmandaki Gençlerbirliği taraftarının Trabzonlu olduğu ortaya çıktı.

"ÇILGINCA SEVİNDİM, ÇÜNKÜ..."

Gençlerbiliği'nin golünden sonra adeta çılgınca sevinen Fazlı Nas bunun sebebini, "40 bine yakın kişinin olduğu stadyumda tek başıma olmak, benim için çok enteresan ve gurur verici bir durumdu. Gol sevincimin, tabiri caizse ‘çılgınca' olmasında, takımın geçirdiği zor günler ve bir Trabzonlu Gençlerbirliği taraftarı olarak tribününde yalnız oluşumun yarattığı baskının etkisi büyüktü." ifadeleriyle açıkladı.

Fazlı Nas, müsabakayı daha sonra stadyuma gelen bir çiftle birlikte 3 kişi tamamladıklarını da vurguladı.

13 Eyl 2017 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Numan ALTUNTAŞ - bordo maviş bebek kadar olamadın yazık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 14:28
02

VATANDAŞ - seni̇n gi̇bi̇ trabzonlu olubta sahte trabzonlular çok var türki̇yede

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 14:28
01

Arsinli - Bende trabzon lüzum ama Ankaragucu taraftarı yim. Bence doğal bişey.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 14:28