Gençler için uçuyorlar!

Trabzonspor’un talip olduğu genç ve gelecek vadeden oyuncular için kulüpleri yüksekten uçuyor. Yeni yapılanma çerçevesinde Karabükspor’dan Tayyib Talh...

Trabzonspor’un talip olduğu genç ve gelecek vadeden oyuncular için kulüpleri yüksekten uçuyor. Yeni yapılanma çerçevesinde Karabükspor’dan Tayyib Talha Sanuç, Samsunspor'dan Enes İslam İlkin, Altay’dan Atakan Rıdvan Cankaya, Bursaspor’dan kaleci Muhammed Şengezer, ve Turgutluspor’dan Ferhat Katipoğlu’na talip olan bordo-mavililer, bu oyuncular için şu ana kadar yapılan görüşmelerden sonuç alamadı. Trabzonspor’un talip olduğu oyuncular için kulüpleri milyon Eurolardan söz ederken, bordo-mavililer şimdilik bu transferleri bekletmeye aldı.

12 Haz 2018 - 10:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

halis tekin - bu şehrin tek sorunu cehalet le bilgeliğin ayırt edilemeyişidir.ne kadar cahil ama her şeyi kendisinin bildiğini zanneden insanlar varki her alanda aynı.trabzonspor un başarısız oluşunu tek sebabi.30 yıldır kendini yenilemeyen değişime ayak uyduramayan insanların orada ikamet etmelerinden kaynaklı.orasını temizlemeden bu iş başarıya ulaşamaz.ayırt etmeksizin bu süreçteki herkes oradan uzaklaştırılmalı...ve küstürülen gönderilenleri hesabı sorulmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:55