Gençler için büyük fırsat!

Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda genç oyunculara fırsat doğdu. Bursaspor maçı öncesi kadroda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Trabzon...

Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda genç oyunculara fırsat doğdu. Bursaspor maçı öncesi kadroda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gözünü genç oyunculara çevirdi. Zorlu maç öncesi sakatlıkları bulunan Onur, Kamil, Uğur ve Castillo’nun yanı sıra Kasımpaşa maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Hubocan, Okay ve Kucka, Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığının ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay, genç oyunculara sarıldı. Abdurrahim Dursun, Batuhan Artarslan, Hüseyin Türkmen ve Samican gibi oyunculara ‘hazır olun’ talimatı veren Çalımbay, Antalyaspor mücadelesi sırasında ısınmaya göndermek istediği halde oyuncunun buna uymaması üzerine kadroya almadığı Mustafa Akbaş'a da şans vermesi bekleniyor.

09 May 2018 - 12:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.