Gelirin %50’si gidecek!

UEFA yolumuz açıldı ama yaptırımlar ve denetimler bitmedi.

Trabzonspor’a önceki akşam UEFA’ya katılma müjdesi gelirken, bordo-mavililerin yaptırımları ve denetlemeleri 15 Ekim’e kadar sıkı bir şekilde devam edecek. Konu ile ilgili olarak KAP açıklaması yapan bordo-mavililer, "İlgili karar kapsamında 15 Ekim 2019 tarihine kadar borç yapılandırmasının tamamlanmış olması, TFF'nin ulusal bazda finansal izleme talimatlarının yürürlüğe girmesi, 2018-2019 sezonuna ait 31 Mayıs 2019 tarihli mali tablolarımızda FFP talimatları kapsamında 5 milyon avronun altında denk hesap açığı verilmesi şartlarının yerine getirilmesi durumunda katılacağımız ilk UEFA Avrupa Ligi turnuvalarında elde edeceğimiz ödül parasının yüzde 50'sinin alıkonularak turnuvalara devam edebileceğimiz belirtilmiştir" ifadelerini kullandı.

Doğru işler yaptık

Trabzonspor Başkanız Ahmet Ağaoğlu da artık UEFA Avrupa Ligi'nde kuraları beklediklerini belirtirken, “ Eğer biz yönetim olarak şu anda doğru işler yapmasaydık, UEFA bize iki senelik cezayı yapıştırmıştı" diye konuştu. Netice itibariyle Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş konumdaydık. Şimdi UEFA Ligi'ne katılmamıza müsaade ediyorlar. Biz ön eleme oynayacağız. Takip eden müsabakalara katılmamıza izin veriyorlar. Ama şartları var. Daha önceden Finansal Fair Play Komitesi'nin 3 şartı vardı, Disiplin Kurulu da bunları belirtmiş" dedi

07 Tem 2019 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.