Gelecek zirvesi!

Trabzonspor’da Rizespor maçının ardından Karaman ve yönetim masaya oturacak

Trabzonspor’da yönetim ve teknik direktör Ünal Karaman, Rizespor maçının ardından gelecek planlaması için masaya oturacak. Kupada yoluna devam edip, ligde de ilk yarıyı galibiyetle kapatmanın planlarını yapan bordo-mavililer, yapacağı zirvede transferi masaya yatıracak. Trabzonspor kurmaylarıın yapılacak olan toplantıda gönderilecek ve alınacak oyuncularla ilgili de kararını netleştirmesi bekleniyor.

19 Ara 2018 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - verilen kararlarda o kadar mantıklı hareket ediyorsunuz ki tebrik etmemek elde değil ? ne kadar uyumsuz , kulübe aşırı derecede külfet olan futbolcuların ipini çekiyorsunuz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 11:36
01

maker - onur ve buragi zararsiz gonderebilirsek yaninda kuckada 3-3.5 milyon euroya giderse degmeyin keyfime .genc gozukenlerin is yapamayacagi ortaya cikti , malesef yeni gencler denemek gerek. gidenlerin yerine 1-2 topcu katabilsek ve bir ikide 1461 den genc katabilirsek super olur . bu sene 3. veya 2. bitirirsek harika bir sezon gecirmis oluruz. sampiyonlar liginede kalirsak maddi anlamda cok rahatlariz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 11:36